Τα έθνη χτίζονται πάνω σε ιστορίες. Κάθε μέρα από την αρχή του πολέμου, προστίθονται συγκλονιστικές ιστορίες που θα διηγούνται οι Ουκρανοί και όχι μόνο, ως ηρωικές πράξεις και ιστορίες τρόμου. Τα γεγονότα αυτά θα μείνουν βαθιά χαραγμένα τόσο στις σκοτεινές μέρες που ζούμε όσο και στις επόμενες γενιές.

Ο πρόεδρος που αρνήθηκε να φύγει από το Κίεβο, λέγοντας στις ΗΠΑ ότι χρειάζεται πυρομαχικά και όχι φυγάδευση, η σθεναρή προτροπή του προς τον λαό του, οι στρατιώτες από το Φιδονήσι που είπαν σε ένα ρωσικό πολεμικό πλοίο «να γαμ@@@» και πέθαναν ηρωικά, οι άμαχοι που προσπάθησαν να σταματήσουν τα ρωσικά τανκς καθισμένοι οκλαδόν στο πέρασμά τους, η γυναίκα που άοπλη στάθηκε με ανάστημα μπροστά στους οπλισμένους ρώσους στρατιώτες και έβγαλε το συναίσθημα των συμπατριωτών της, τα παιδιά που δακρυσμένα από τον φόβο λυγίζουν στην ιδέα του θανάτου: αυτά είναι τα υλικά για να χτίσεις ένα έθνος! Οι ιστορίες αυτές δίνουν κουράγιο σε όλον τον πλανήτη να φέρει την Άνοιξη σε όλον τον κόσμο με γενναιότητα.

Ας μη χαθεί η Άνοιξη της ανθρωπότητας από έναν Νάρκισσο, με δυσλειτουργία  ντοπαμίνης στον εγκέφαλο, που ήδη έχει γίνει μισητός στην προσπάθειά του να διορθώσει… “ιστορικό λάθος του παρελθόντος”…για τη χώρα του, παίρνοντας στα χέρια του γιγαντιαία ευθύνη για το μέλλον της ανθρωπότητας!

Καλό μήνα με Ειρήνη και Υγεία σε όλον τον κόσμο, αγαπημένοι φίλοι του healthyvoice.gr!