6 ημέρα του χρόνου. Κάντε την κάθε μέρα να αξίζει για εσάς! Φροντίστε την ψυχή και το σώμα σας.

Χαρείτε τις υπέροχες χειμωνιάτικες ημέρες, που μας επιφύλαξε στην αρχή του ο Γενάρης (τις λες και Αλκυονίδες).

Μια εύκολη και όμορφη ποδηλατική διαδρομή από το κέντρο της Αθήνας έως τη θάλασσα σίγουρα θα σας ενθουσιάσει! Παρατηρείστε την ομορφιά γύρω σας, ζήστε το τώρα. 

Αφετηρία κάτω από τη γέφυρα Πουλόπουλου περίπου απέναντι από την Τεχνόπολη στο Γκάζι. Ακριβώς στο σημείο που ο πεζόδρομος της Ερμού συναντάει τον πεζόδρομο της Θεσσαλονίκης, παράλληλα με τις γραμμές του ηλεκτρικού.

Ο ποδηλατόδρομος περνάει δίπλα από τον σταθμό των Πετραλώνων, πάνω από τη Χαμοστέρνας και φτάνει δίπλα στον σταθμό του Ταύρου. Τον ακολουθείς πολύ εύκολα!

Συνεχίζει στην οδό Τσαλδάρη. Στη διασταύρωσή της με τη Σιβιτανίδου, στην Καλλιθέα, και από εκεί στην Ιλισού, παράλληλα με το ποτάμι.

Περνά από το Ωδείο Λαμπίρη και συνεχίζει ευθεία. Λίγα μέτρα πιο κάτω περνά πάνω από το ποτάμι, από ένα γεφυράκι. Αριστερά και αμέσως δεξιά συνεχίζει στην Ασκληπειού, που  μετά από μερικά μέτρα συναντάει τη Λεωφόρο Λ.Κατσώνη

Ποδηλατούμε για λίγα μέτρα περιμετρικά του πάρκου και φτάνουμε στο Πάρκο «Σταύρος Νιάρχος». Ο ποδηλατόδρομος φτάνει μέχρι τη θάλασσα. Η ώρα του ηλιοβασιλέματος είναι απλά μαγική!

Καλή σας απόλαυση.