Ελεύθερος αφέθηκε ο πατέρας του μαθητή αρνητή των self test στη Θεσσαλονίκη.

Ο πατέρας συνελήφθη χθες Δευτέρα, με την διαδικασία του αυτοφώρου, ενώ σήμερα κλήθηκε να δώσει εξηγήσεις ενώπιον του εισαγγελέα.Ο ίδιος, αφέθηκε ελεύθερος και του ασκήθηκε δίωξη για διατάραξη λειτουργίας υπηρεσίας, εξύβριση και απειλή, απείθεια και διέγερση σε ανυπακοή, και θα οριστεί δικάσιμος, ενώ αυτή τη στιγμή πηγαίνει προς το σχολείο για να παραλάβει τον γιο του.

Αφού αποχωρούσε από τον χώρο των Δικαστηρίων, το μόνο που δήλωσε ήταν «όλα καλά παιδιά, κερδίσαμε, ο Χριστός και η Παναγία μαζί μας».

Υπενθυμίζεται πως ο διευθυντής του σχολείου όπου φοιτούν 330 μαθητές μόλις αντίκρισε τον μαθητή να περιφέρεται μόνος του μέσα στον προαύλιο χώρο του σχολείου τον ρώτησε αν έκανε το self test και αν το έφερε μαζί του. Ο τελευταίος απάντησε αρνητικά και ζήτησε να παρακολουθήσει το μάθημα, όμως ο διευθυντής ζήτησε την παρέμβαση της ΕΛΑΣ που βρισκόταν στο σημείο από νωρίς το πρωί με ένα περιπολικό για να παρέμβει όπου χρειαστεί.

Το περιστατικό με τον μαθητή προκάλεσε την αντίδραση του γονέα του, ο οποίος έφτασε στο σχολείο εν εξάλλω και ήρθε σε ρήξη με τη διεύθυνση. Όλα ξεκίνησαν το πρωί της Δευτέρας, όταν ο μαθητής της Β’ Λυκείου επιχείρησε να προσέλθει στην αίθουσα χωρίς τη σχετική βεβαίωση.

Στη συνέχεια ο διευθυντής, Παναγιώτης Μάρκου ήρθε σε λεκτική αντιπαράθεση με τον πατέρα του παιδιού, με τον τελευταίο να εξαπολύει λεκτική επίθεση στον διευθυντή με χυδαίους χαρακτηρισμούς εις βάρος του, λέγοντάς τον προδότη και ξεφτίλα.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του ThessToday.gr ο πατέρας του μαθητή συμμετείχε και στην κατάληψη της προηγούμενης εβδομάδας στο 1ο ΓΕΛ Ευόσμου.

ThessToday.gr

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here