Η ΕΙΝΑΠ καταγγέλλει τη διοίκηση του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός» για «μεθόδους άκρατου αυταρχισμού».

«Για άλλη μια φορά ασκούν πειθαρχικές διώξεις σε εφημερεύοντες ειδικευόμενους γιατρούς με αστεία προσχήματα» τονίζει η Ένωση Ιατρών Νοσοκομείων Αθηνών-Πειραιώς (ΕΙΝΑΠ) σε ανακοίνωσή της καταγγέλλοντας τη διοίκηση του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός».

Μάλιστα, η ΕΙΝΑΠ, αναφέρει ότι «δεν είναι η πρώτη φορά που η Διοίκηση καταφεύγει σε μεθόδους άκρατου αυταρχισμού» και καλεί τη διοίκηση του νοσοκομείου «να σταματήσουν να προσπαθούν να μεταφορτώσουν στους γιατρούς τις ευθύνες τους».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Το ΔΣ της ΕΙΝΑΠ καταγγέλλει το Διοικητή του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός», κ. Γρηγορόπουλο και τον αναπληρωτή Διοικητή κ. Βαμβουρέλη που για άλλη μια φορά ασκούν πειθαρχικές διώξεις σε εφημερεύοντες ειδικευόμενους γιατρούς με αστεία προσχήματα («διαπιστώθηκε ότι δε φορούσατε σωστά τη μάσκα σας και επιπλέον ενώ σας έγινε σύσταση για τη σωστή τοποθέτησή της εσείς επιδείξατε απρεπή και επιθετική συμπεριφορά»).

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Διοίκηση καταφεύγει σε μεθόδους άκρατου αυταρχισμού.

Έχουν προηγηθεί πολλές παρόμοιες συμπεριφορές σε ειδικευόμενους που επικαλέστηκαν τη συνδικαλιστική τους ιδιότητα και ανέδειξαν προβλήματα.

Καλούμε τον κ. Διοικητή και τον κ. αναπληρωτή Διοικητή να ασχοληθούν επιτέλους με τα σοβαρότατα προβλήματα του νοσοκομείου και με τις σοβαρότατες ευθύνες τους για την αντιμετώπιση των ασθενών και να σταματήσουν να προσπαθούν να μεταφορτώσουν στους γιατρούς αυτές τους τις ευθύνες με αυτόν τον τρόπο.»

Αφορμη για την καταγγελία στάθηκε η κλήση σε απολογία ειδικευόμενου γιατρού γιατί όπως υποστηρίζει η Διοίκηση του Ευαγγελισμού δεν φορούσε μάσκα.

Πηγη: nea-epoxi.gr

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here