Στα πλουσιόπαιδα που επέστρεψαν από τις διακοπές τους με τα σκάφη έριξε τη διασπορά του κορονοϊού στην κοινότητα ο πρόεδρος των εργαζομένων του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός» Ηλίας Σιώρας.

«Εμείς που γυρίσαμε από τις διακοπές και εργαζόμαστε στο νοσοκομείο, μένουμε στα Πατήσια, το Περιστέρι, την Κυψέλη, τη Δραπετσώνα. Ούτε ένας θετικός δεν βρέθηκε που να έχει γυρίσει από άδεια. Εκείνοι που διέσπειραν τον ιό ήταν κάποια πλουσιόπαιδα κι αυτά δεν τα λέει κάποιος κομμουνιστής, τα λέει ο φιλοκυβερνητικός Τύπος. Ήταν κάποια πλουσιόπαιδα, με κάποιους πλούσιους τουρίστες που γύρισαν από νησί σε νησί με τα ταχύπλοα. Εκεί οφείλεται η διασπορά» είπε χαρακτηριστικά μιλώντας στο OPEN.

Ο κ. Σιώρας μίλησε και για τον 26χρονο που ενώ βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό το έσκασε από το νοσοκομείο.

«Δεν ήταν μόνο θετικός στον κορονοϊό, είχε και συμπτώματα και είχε βγει και εισιτήριο για να εισαχθεί. Εκεί, τον έχασαν οι γιατροί και απ’ ό,τι πληροφορούμαστε τον αναζητά η Αστυνομία. Είναι όντως ένα πολύ σοβαρό θέμα, είναι δημόσιος κίνδυνος και πρώτα απ’ όλα για τον ίδιο του τον εαυτό. Τέτοια φαινόμενα μακάρι να μην ξανασυμβούν» είπε.

Ο πρόεδρος των εργαζομένων είπε επίσης για τον μεγάλο αριθμό εργαζομένων που πήγε στο νοσοκομείο προκειμένου να κάνει το τεστ και να γυρίσει στην εργασία του, αλλά έφυγε καθώς η αναμονή ήταν πολύωρη.

«Στη γενική εφημερία του Σαββάτου ήρθαν δεκάδες ίσως και εκατοντάδες νεαροί εργαζόμενοι, από τους οποίους οι εργοδότες τους ζήτησαν να κάνουν το τεστ προκειμένου να ξαναγυρίσουν στη δουλειά. Ήταν τόσο μεγάλος ο χρόνος της αναμονής, που πάρα πολλοί έφυγαν χωρίς να το κάνουν. Τους έστειλε ο ΕΟΔΥ στον Ευαγγελισμό που γινόταν ο κακός χαμός και οι άνθρωποι σηκώθηκαν και έφυγαν. Από την άλλη, στο ιδιωτικό εργαστήριο δεν μπορούνε να πάνε να κάνουν το τεστ διότι κάνει 100 – 120 ευρώ και έτσι βρέθηκαν σε αδιέξοδο και έμειναν χωρίς τεστ».

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here