Μήνας διακοπών. Μην ακούς συνέχεια ειδήσεις για τον κορωνοιό, για την οικονομία, για τον τουρισμό, μην είσαι συνέχεια στα social media. Nαι γνωρίζεις τι γίνεται με τον ιό, με το τι πρέπει να κάνεις για να προφυλαχτείς και να προφυλλάξεις τους άλλους (αποστάσεις, μάσκα,πλυσιμο χεριών) γνωρίζεις την αναδουλειά, όμως μην αφήσεις τον αρνητισμό να σε αλλάξει, δεν αξίζει τίποτε να χάσεις τον ευατό σου και την υγεία σου!

Μίλα με όμορφα λόγια, χαμογέλα στους άλλους, διάβασε, άκουσε μουσική, βλέπε τις όμορφες εικόνες γύρω σου γιατί είμαστε περαστικοί από έναν όμορφο κόσμο. Αν βλέπεις τα όμορφα γύρω σου και ναι είναι τόσα πολλά, δεν μπορεί τίποτε να σε τσαλακώσει.

Είναι πραγματικά δική σου η απόφαση με τι θα ασχοληθεί ο εγκεφαλό σου, με τι θα γεμίσει. Γίνε εσύ ο κυρίαρχος του μυαλού σου, επέλεξε τι σκέφτεσαι και τι κάνεις καθημερινά γιατί η εμπειρία αυτή επιδρά στο συναίσθημά σου. Για αυτό προπόνησε το μυαλό σου στις θετικές σκέψεις. Να χαιρεσαι τη ζωή με τις αναποδιές της γιατί και αυτό …θα περάσει!

Εύχομαι ο καμβάς του πρωινού σου να γίνεται ένα αριστουργημα τέχνης κάθε βραδυ με πινέλο τη θετική σου ενέργεια.

Καλό μήνα σε όλους μας με Υγεία και Χαρά!