Φίλοι του healthy voice gr με μεγάλη χαρά σας ανακοινώνω, ότι τον περασμένο μήνα η απήχηση των αναρτήσεων ξεπέρασε τους 15000.

Ευχαριστούμε πολύ, μας δίνετε τη δύναμη και τη χαρά να συνεχίσουμε. Μαζί με τις δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα, αισθάνομαι την ανάγκη να παροτρύνω τους αναγνώστες μας προς δυο κατευθύνσεις.

Προσοχή αλλά όχι πανικός στην εξάπλωση του κορωνοϊού. Ας γίνουμε υπεύθυνοι, σοβαροί και συνεπείς στις οδηγίες που έχουν δοθεί. Ας είμαστε συνετοί, και ας πάψουν συμπεριφορές του τύπου, που ακούσαμε στις ειδήσεις, στην αρχή της εξάπλωσης του ιού στην Κίνα από Έλληνα «ε εγώ Έλληνας είμαι… οι Κινέζοι ακολουθούν τις οδηγίες εγώ κάνω βόλτες…και προσέχω»

Εχθές αναλυτικά αναρτήσαμε την τελευταία επιστημονική πληροφόρηση για τον ιό. Για ότι νέο και χρήσιμο θα είμαστε κοντά σας. Σήμερα ανακοινώθηκε ότι εντοπίστηκαν δύο στελέχη του κορωνοϊού που προκαλεί τη νόσο Covid-19, από τα οποία το ένα είναι πιο επιθετικό από το άλλο.

Πέρα από τον covid-19 θεωρώ ότι η χώρα μας κινδυνεύει ακόμη περισσότερο στον Έβρο. Το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε: Μποϊκοτάζ! Τα τουρκικά προιόντα έχουν Barcode από 868 και 869 Έλληνες όλοι μαζί μπορούμε στα δύσκολα!

Έρρωσο